Goedkope tuintegels

 

Ons aanbod tuintegels bestaat uit natuursteen tegelS. Vorstbestendige buiten tegels voor de laagste mogelijke prijs. U vindt extra aanbiedingen in onze Tegel Outlet. Alle prijzen op de site zijn per vierkante meter en inclusief 21 procent BTW. Het materiaal is echt vorstbestendig en is toch super voordelig.

goedkope tuintegels die vorstbestendig zijn

 

Tuintegels in diverse afmetingen en materialen

Alle tuintegels zijn ruim voldoene antislip, 100 % vorstbestendig en onderhoudsvriendelijk. De afmetingen van de tuintegels is minimaal 25 mm dik. We hebben tuintegels in hardsteen, graniet en marmer. De minimale dikte van 25 mm is nodig om de tuintegels verwerkbaar te laten zijn in een bed van zand met cement.

Hoe legt u tuintegels?

In de verhouding 4 delen scherp schoon gewassen metselzand op 1 deel trascement. Bij een juiste verwerking kunt u er zelfs met een personenauto overheen rijden. Het beste is uitgraven op 20 cm onder de uiteindelijke peilmaat / bovenkant tuintegel. De ondergrond zo min mogelijk verstoren. Dit is nodig om de grootst mogelijke draagkracht te realiseren. Wegendoek aanbrengen. Dan 12 cm brekers-puin aanbrengen en goed aantrillen. Afdekken met 5 tot 6 cm zand met cement. Aantrillen en afrijen op juiste hoogte en op afschot. Aan te raden afschot is minimaal 1 cm per lengte meter. Vlak getrokken zandplaat instrooien met pure cement en de tuintegels er in kloppen. Uw tuintegels blijven generaties lang mooi. Een milieu vriendelijk, degelijke en verantwoorde investering.

geborstelde tuintegel

Direct naar ons assortiment tuintegels

Tips bij het kopen van goedkope tuintegels

Het is van groot belang dat de tuintegels echt vorstbestendig zijn. Ook moeten de tuintegels een voldoende antislip oppervlak hebben zodat u er op een regenachtige dag veilig over kan lopen. Slijtage moet geen issue zijn, net zomin als krasvorming door het schuiven van stoelen en tafels. Dus een hard, slijtvast en krasvast product voor een vriendelijke prijs. Dat wij toch goedkope tuintegels kunnen leveren van een heel goede kwaliteit komt door een grote voorraad dus grootschalige inkoop van een beperkt aantal soorten tuintegels. Ook de afname per krat bepaald deels de prijs. Hierdoor zijn er weinig handelingen nodig voor het transport gereed maken. En er is geen kans op breuk en afval of restanten.

goedkope tuintegel in kleurschakeringen

Hoe koopt u tuintegels bij STEENGOEDZO?

Let op: de prijzen zijn altijd super voordelig. Maar let ook op bij uw bestelling op het minimum aantal vierkante meters dat u moet afnemen. Ook de afname hoeveelheid kan per product verschillen. Veelal wordt er alleen per volle krat verkocht. Let dus op het aantal m2 per krat want dit is bij ieder product verschillend. Alles is op voorraad en kan binnen 3 werkdagen worden geleverd. Transport altijd per order een vast bedrag, of het nu veel of weinig is.

tuintegels, perfect aangelegd

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Webwinkel Keur

Telefoon: 06 26 035 305

E-mail:   info@steengoedzo.nl

© 2009 - 2023 STEENgoedzo: Voordelig & Snel tegels en natuursteen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel