Goedkope terrastegels

Wij leveren goedkope terrastegels van keramische tegels. Maar ook een aantal soorten natuursteen zoals hardsteen, leisteen en geschikte soorten marmer. Altijd voor de goedkoopst mogelijke prijzen in Nederland en België. Direct uit eigen voorraad.

 

goedkope terrastegels

Sterke en krasvaste, vorstbestendige terrastegels van natuursteen of tegels van keramiek. Tegels met voldoende NO-slip. U koopt goedkope terrastegels in prijzen per m2. Ook vindt u altijd aanbiedingen in palletverkoop, partijen en restpartijen via onze Tegel Outlet.

Terrastegels in diverse afmetingen en materialen

Op een terras met een betonplaat / plaat-rib fundering of een betonplaat op zand gestort, kan worden gewerkt met terras tegels. Dit zijn alle tegels in keramiek of natuursteen die voldoen aan een aantal belangrijke criteria. Zo moeten alle terrastegels natuurlijk geschikt zijn voor buiten toepassing, dus vorstbestendig zijn. Maar ze moeten om veilig te kunnen worden toegepast ook voldoende antislip zijn;  R= 10 tot 12.

Liefst moeten terrastegels een ruw oppervlak hebben, zonder dat er vuil aan blijft vastzitten. Eenvoudig reinigen is ook een punt van aandacht. Ook is het prettig wanneer je er met blote voeten op terrastegels kunt lopen en het materiaal dan prettig aanvoelt. Voor een terras aan de zonzijde is het aan te bevelen een vrij lichte kleur steen toe te passen. De lichte kleur zorgt ervoor dat het terras niet te warm wordt door de zon. Kinderen er dan toch op hun blote voetjes over kunnen lopen. U vindt op de site alle geschikte tegels gerangschikt onder het kopje terras tegels. De genoemde prijzen zijn allemaal per vierkante meter en inclusief BTW.  

de mustang terrastegel vloer, mooi en goedkoop

Direct naar ons assortiment terrastegels

De belangrijkste kenmerken van terrastegels

Terrastegels zijn tegels in keramiek of natuursteen die voldoen aan een aantal belangrijke criteria. Alle terrastegels moeten natuurlijk geschikt zijn voor buiten toepassing. Dus vorstbestendig zijn. Maar ook voldoende antislip R=10 tot R=12. Liefst ruw van oppervlak zonder dat er vuil aan blijft vastzitten. Maar ook niet te grof van structuur zodat het pijnlijk is aan je blote voeten. Eenvoudig te reinigen dus en niet te vaak moeten schrobben of afspuiten. U heeft dan een onverwoestbaar en onverslijtbaar product dat generaties lang meegaat.

prachtige en goedkope terrastegel korund

Geen adviesprijzen maar direct de goedkoopste aanbieding

Verkoop van STEENGOEDZO is online. We verkopen dus direct voor de laagste prijs. Geen aannemerskortingen. Geen brutoprijzen met hoge kortingen. Maar direct de allerbeste prijs voor u. Geen kostbare toonzaal en duur adviserend en verkoop personeel. Maar een loods met voorraad en een eenvoudige toonruimte. Daar bent u op werkdagen op afspraak van harte welkom. U ziet alle producten die op de site staan. U ziet de voorraad. En u mag een sample uit de partij meenemen. Dus wel online verkoop, maar wel met mogelijkheid om langs te komen.

Maar verder een strak en gestroomlijnde verkoop. Dit om de kosten en dus de prijzen laag te houden.

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Webwinkel Keur

Telefoon: 06 26 035 305

E-mail:   info@steengoedzo.nl

© 2009 - 2023 STEENgoedzo: Voordelig & Snel tegels en natuursteen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel