Goedkope vloertegels badkamer

Goedkope vloertegels badkamer

Goedkope vloertegels badkamer – Laagste prijzen

Op zoek naar goedkope vloertegels voor uw badkamer? 

STEENGOEDZO biedt een groot assortiment

keramische vloertegels en natuursteen vloertegels voor de laagste prijzen.

Goedkope vloertegels badkamer

Wij leveren u goedkope vloertegels voor uw badkamer in veel formaten en kleuren. Prachtige natuursteen tegels en mooie keramische tegels, altijd voor de laagst mogelijke prijzen. Alle vloertegels zijn direct uit voorraad leverbaar en ze worden binnen 3 dagen bij u thuisbezorgd. Wij leveren badkamer vloertegels door heel Europa, snel en super voordelig!

STEENgoedzo...wit softline.jpg

 

Waar moet u opletten bij badkamer vloertegels?

Voor alle vloertegels die u gaat toepasen in uw badkamer zijn een aantal zaken van belang. De tegel moet voldoende antislip zijn. Minimaal R = 9 . De antislip waarde staat op onze site bij elke vloertegel vermeld. Dus is het eenvoudig te controleren of de vloertegel ECHT geschikt is voor de badkamer vloer. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een vloertegel met een lagere antislip waarde. U loopt dan wel het risico met aqua-planning een lelijke val te kunnen maken.  Het is natuurlijk het beste als een vloertegel voor de badkamer dicht van structuur is. Zodat deze geen water opzuigt en eventueel problemen kan gaan veroorzaken op langere termijn. Bij diverse marersoorten is het water absorbtie vermogen bijzonder laag cq. klein. Bijvoorbeeld, het beroemde Italiaanse witte marmer Bianco Carrara heeft een absorbtievermogen van minder dan 0,4 volume procent en is daarom als marmer toch geschikt voor natte ruimten. U kunt om de oppervlakte van het marmer bij douchen bijvoorbeeld niet nat te laten worden impregeren met een daarvoor geschikt product. Volg wel altijd nauwkeurig de voorschriften. Voor meer informatie kunt u ons natuurlijk altijd contacten. Wij adviseren u graag.

stgz wit mar...x97 mm Mat 4.jpg

De hardheid van de tegel is niet echt van belang omdat in een badkamer de vloer niet of nauwelijks aan slijtage onderhevig is. Een hardheid voor keramische tegels van PEI 3 is voldoende. Een tegel die een hogere hardheids aanduiding bijvoorbeeld PEI 4 (voldoende voor alle privaat vloeren) of  PEI 5 (geschikt voor openbare ruimten zoals winkels, café's en dergelijke) heeft is natuurlijk ook goed. Heeft u twijfels vraag het ons. Voorkomen is altijd beter dan genezen van een lelijke val.

Goedkope vloertegels badkamer, maar wel van topkwaliteit

Super voordelig en toch een goede kwaliteit vloertegels leveren is onze specialiteit. Zowel van keramische vloertegels als tegels in diverse natuursteen soorten. Dit is mogelijk door het zorgvuldig samen gestelde assortiment vloertegels grootschalig in te kopen bij de bron, de fabrikanten en producenten. Grote hoeveelheden vervoeren met schone vrachtwagens Euro norm 5. Volle vrachten rijden, zoals dat genoemd wordt, is véél voordeliger dan kleine partijen transporteren. STEENGOEDZO streeft naar de laagst mogelijke inkoop prijs. Ook de overhead kosten zijn bij ons structureel laag. Wij hebben geen deftige showroom, maar een eenvoudige toonruimte. Geen verwarmde opslag of toonzaal die continue open is. Ons kunt alleen op afspraak bezoeken, de hele week ook in de avonduren. Dan kunt komen kijken wanneer u tijd heeft. En wij hebben dan voor u alle tijd om de mogelijkheden te bespreken. Hierdoor hebben wij geen 80 procent zinloze openstelling van een winkel. En dus ook niet de bijbehorende enorme kosten. De kwaliteit van ons assortiment is altijd goed. Meestal TOP. Dit wordt altijd eerlijk in de omschrijving aangegeven. Er staan bij elk product foto's waarop u kunt zien waar u op kunt rekenen. De foto's zijn gemaakt van de tegels die u geleverd krijgt. Dus geen onaangename verrassingen maar een eerlijk beeld van het product. Vooral bij marmer is in sommige gevallen de variatie best behoorlijk. Het is fijn voor u, maar ook voor ons wanneer u hier omtrent uitgebreid en correct wordt geïnformeerd.

Antislipwaarde vloertegels badkamer

De antislipwaarde voor een vloertegel wordt bepaald door de stroefheid van het oppervlak. Hoe groter de schuif-weerstand des te hoger het getal dat oploopt tot maximaal 12. De laagste gladheid is voor een hoogglans geglazuurde keramische tegel. Ook voor een hoogglans gepolijste marmer of graniet vloer- of wandtegel. Meestal is de R - waarde dan 3 of 4.  De antislip testen worden in opdracht van de fabrikant door een onafhankelijk instituut uitgevoerd. De toegekende waarden worden vermeld op verpakking en staan in de omschrijving van producten vermeld op onze site. Wilt u veilig gebruik maken van uw badkamer is deze Anti Slip Waarde dus van groot belang om te weten voor u.

20161021_134852.jpg

Goedkope badkamer vloertegels per m2

Alle prijzen van de op onze site genoemde tegels zijn per vierkante meter en inclusief 21 procent BTW. Voor het berekenen van het benodigde aantal m2 tegels op uw badkamer vloer kunt u het beste op een plattegrond tekening op schaal de vloertegels op de juiste schaal er in tekenen. Dan kunt u direct bepalen of een bepaalde symetrie gewenst is en het snijverlies. Alle tegels tellen. Ook de gesneden tegels, dan heeft u voldoende m2 om de vloer te kunnen betegelen. Komt u er niet uit dan ondersteunen wij u graag.  Ondanks dat gemiddelde badkamer vloer niet overdreven veel vierkante meters bevat, is de aanschafprijs bij de badkamer speciaalzaak voor een badkamer tegelvloer toch vaak behoorlijk. Het kan dan een behoorlijke hap uit uw badkamer budget zijn. Niet nodig. Voordelig badkamer vloertegels kopen bij STEENGOEDZO levert u altijd een forse besparing op. Dit deel van uw budget kunt u dan aan andere zaken besteden. 

STEENgoedzo...cm anticato.jpg

 

per pagina
per pagina

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Webwinkel Keur

Telefoon: 06 26 035 305

E-mail:   info@steengoedzo.nl

© 2009 - 2023 STEENgoedzo: Voordelig & Snel tegels en natuursteen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel