Goedkope vloertegels woonkamer

Goedkope super fraaie vloertegels voor uw woonkamer. Ook geschikt voor intensief belopen winkelruimten. Wij geven geen adviesprijzen maar direct de laagst mogelijke actieprijs. Bestel direct online. U vindt vloertegels in natuursteen en keramiek vloertegels voor de laagste prijzen.

goedkoopste vloertegels voor uw woonkamer in Nederland

Populaire vloertegels voor een woonkamer

Heel veel vloertegels uit ons assortiment kunnen worden toegepast in een woonkamer. Op dit moment zijn voor de woonkamer en complete begane grond vloeren een aantal producten echt heel populair. Echt wit marmer in de grotere afmetingen zoals 40x40 cm en 60x60 cm.

modern assortiment vloertegels

 

Keramisch parket in heel veel afmetingen en kleuren.  Ook geschikt voor de 1e verdieping met vloerverwarming. Visgraat vloeren in houtlook en marmer.

visgraat motief vloertegels

Belgisch hardsteen en andere hardsteen soorten zijn onverminderd gewild. Ook keramische tegels met de uitstraling van hardsteen met wel heel gunstig prijs kaartje worden veel besteld. Créme kleur marmer en marmerlook keramiek begint weer meer in trek te komen. Echter ook Terra Cotta is voor bepaalde type gebouwen nog steeds heel fraai en wordt regelmatig gekocht.

Vorstbestendige vloertegels voor uw woonkamer?

Wij verkopen alleen vorst bestendige vloertegels. Dat is voor in de woonkamer geen noodzaak maar het zijn daardoor wel super sterke tegels zoals u zult begrijpen. Bovendien kunt u deze tegels op een aangebouwd terras of veranda vanuit de woonkamer zo door laten lopen. Er zit onderling toch prijsverschil in tegels. Dit heeft te maken met de afmeting van de tegel. Hoe groter de afmeting hoe duurder de tegel. De dikte van het product dus de hoeveelheid materiaal en transportkosten door variabele in gewicht. Ook de oppervalkte structuur en diversiteit in kleuren tint zijn bepalend voor de prijs. Zijn tegels allemaal exact hetzelfde dan zijn ze goedkoper dan met kleur en structuur gevarieerde tegels.

Goedkope vloertegels, maar wel kwaliteit

Alle zijn allemaal van goede kwaliteit. De tegels die wij inkopen worden streng geselecteerd en gecontroleerd. Wij kopen grootschalig en rechtstreeks bij fabrikanten in Europa en daarbuiten. Jarenlange relaties met onze leveranciers staat garant voor kwaliteit in combinatie met messcherpe prijzen. Door onze lage inkoopkosten en overheadkosten kunnen we altijd super voordelig tegels voor uw woonkamer leveren.

terra cotta vloertegels woonkamer

Formaten vloertegels woonkamer

De vloertegels worden in ongelofelijk veel afmetingen geproduceerd. van 20x20 cm tot 80x80 cm. Grotere tegels zijn natuurlijk onhandiger in het verwerken. Hele grote afmetingen tegels kunnen alleen door experts op de juiste wijze worden geplaatst. Tot maximaal 60x60 cm of 90x15 cm is voor een geoefende doe het zelver te verwerken. Buiten de afmeting heb je ook de kantafwerking van tegels  die verschillen.

Rectificeren vloertegels

Veel tegels worden gerectificeerd geleverd. Dat houdt in dat de tegels na het bakproces exact op maat zijn gezaagd. Hierdoor zijn ze exact van maatvoering. Voor de verwerking heeft dit tot geveolg dat u niet snel kan "verlopen" met het tegelwerk. Het naeel is dat u erg precies moet werken omdat de tegel een strakke scherpe rand heeft. Hierdoor vole je lek niveau verschil zelfs van 2/10 mm. Wat dat betreft zijn vloertegels met een softline (iets afgeronde rand) eenvoudiger te verwerken. Een paar tiende hoogte verschil voel je niet en zie je niet. Zelfs niet met een voegje van 2 tot 3 mm. 

vloertegels slijtvast

Slijtgroep vloertegels woonkamer

Voor de woonkamer is een slijtgroep van PEI 4 gewenst. Deze slijtgroep is nodig omdat er lokaal in uw woonkamer cq de begane grond vloer intensief wordt gelopen. Geschoven met stoelen bij de eetkamertafel. Altijd op de zelfde plek gelopen wordt van de hal naar de kamer. Daar moet de tegel dan wel tegen bestand zijn. De tegels worden aan een slijtage test onderworpen door een onafhankelijk instituut. De slijtweerstand wordt gemeten door een draaiende zeer harde schijf over het materiaal te bewegen. Het aantal omwentelingen wordt geteld en gekeken op welk moment/na hoeveel omwentelingen de tegels slijtage heeft. Hiervan afhankelijk wordt een hardheid toegekent. Wilt u zeer specifieke informatie omtrent deze materie. Neem dan contact op. Wij kunnen op elke vraag een antwoord geven en doen dat graag. Ons werk is onze passie.

 

 

 

per pagina
per pagina

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Webwinkel Keur

Telefoon: 06 26 035 305

E-mail:   info@steengoedzo.nl

© 2009 - 2023 STEENgoedzo: Voordelig & Snel tegels en natuursteen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel