Goedkope vloertegels

Goedkope vloertegels koopt u direct van de groothandel. Graniet, marmer, leisteen en hardsteen vloertegels voor de allerlaagste prijzen in Nederland en België.

goedkope vloertegels

Goedkope vloertegels

STEENGOEDZO verkoopt vloertegels in allerlei materialen en afmetingen, maar wel altijd voor de laagste prijs. Goedkope vloertegels zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Lage vaste kosten en slim inkopen. Verkopen zonder bla-bla of dure opsmuk, dat is de kracht van STEENGOEDZO.

Goedkope vloertegels in elke uitvoering en maat

Het assortiment is zorgvuldig samengesteld. Het bestaat uit een breed scala stenen voor de vloer. Keramische vloertegels in veel verschillende materialen, uitvoeringen, maten en kleuren. Ook een schitterend assortiment in natuursteen. Natuursteen zoals marmer en graniet maar ook leisteen en hardsteen.

Grote keuze afmetingen vloertegels

Het aantal afmetingen is groot en varieerd van 20x20 cm tot 80x80 cm. Maar ook langwerpig 30x7 cm en 60x8 cm in marmer. Of met de afmeting 60x15 cm en 90x15 cm in keramische tegels met hout structuur. Ook terra cotta uitstraling tegels in 20x20 cm en 30x30 cm. Hardsteen keramiek in 60x60 cm maar ook in 34x34 cm. Groen marmer 30x30 cm direct leverbaar. Leisteen mooi antraciet grijs 60x40 cm voor een super scherpe prijs. Graniet grijs gespikkeld voor kantoor en winkel geschikt voor minder dan 30,00 euro per m2. Romaans verband in travertin en hardsteen, dat zijn 4 verschillende afmetingen door elkaar in een patroon gelegd.

goedkope vloertegels maar wel mooi

 

Formaten vloertegels

Eigenlijk worden alle afmetingen verhandelt. Voor elke soort steen bieden wij een veel voorkomende afmeting. Zoals wit marmer in 60x60 cm. Hout tegels in 60x15 cm of terra cotta in 20x20 cm. De groot formaat tegels zoals 100x100 cm en 75x150 cm worden voor echt grote ruimten toegepast en zijn vaak beton-look keramische tegels.

Er zijn altijd aanbiedingen van rest-partijen of koopjes per pallet te vinden in de outlet.

Hoe kunnen wij zulke goedkope vloertegels aanbieden?

Lage vaste kosten, geen showroom of verkoopmedewerkers. Volledig op online ingericht, geen winkel op A-locatie. Wel een grote opslag waar klanten welkom zijn op afspraak. Wij hebben een jarenlange ervaring in de tegelhandel, wij weten waar de beste deals zijn in vloertegels.

vloertegels voor een winkel

Lees meer over aanbiedingen in vloertegels

Restpartijen goedkope vloertegels

Restpartijen komen voor doordat een uitlopend product altijd een restvoorraad geeft. De hoeveelheid varieert daardoor altijd per partij. Het is altijd éénmalig. Op=Op. Maar daar staat tegenover dat u voor héél erg weinig euro's een mooi pakket tegels koopt. Als het wat kleur, maat en hoeveelheid bij u past is het zeker het koopje van de week. Restpartijen komen alleen voor bij specifieke tegels. Het betreft altijd een eenmalige aankoop of restpartij van uitlopende serie tegels.  Dit komt natuurlijk zeer onregelmatig voor, dus soms kun je daar niet op wachten. Als een partij je aanstaat is het beste advies. NU kopen.

Lees hoe restpartijen vloertegels ontstaan

Direct naar onze Tegel Outlet

Goedkope vloertegels woonkamer

Heel veel vloertegels uit ons assortiment kunnen worden toegepast in een woonkamer.  Op dit moment zijn voor de woonkamer en complete begane grond vloeren een aantal producten echt heel populair. Echt wit marmer in de grotere afmetingen is zo'n populaire tegel. Ook keramisch parket is leverbaar in heel veel afmetingen en kleuren, ook geschikt voor de 1e verdieping met vloerverwarming.

Visgraat vloeren in houtlook en marmer zijn ook erg in trek. Belgisch hardsteen en andere hardsteen soorten zijn onverminderd gewild. Ook keramische tegels met de uitstraling van hardsteen met wel heel gunstig prijskaartje worden veel besteld. Créme kleur marmer en marmerlook keramiek begint weer meer in trek te komen. Echter ook Terra Cotta is voor bepaalde type gebouwen nog steeds heel fraai en wordt regelmatig gekocht.

marmeren vloertegel, prachtig resultaat, toch goedkoop

Wij verkopen alleen vorst bestendige keramische vloertegels. Dat is voor in de woonkamer geen noodzaak maar het zijn daardoor wel super sterke tegels zoals u zult begrijpen. Bovendien kunt u deze tegels op een aangebouwd terras of veranda vanuit de woonkamer zo door laten lopen. Er zit onderling toch prijsverschil in tegels. Dit heeft te maken met de afmeting van de tegel. Hoe groter de afmeting hoe duurder de tegel. De dikte van het product is hier bepalend voor de prijs alsmede de hogere transportkosten bij groter gewicht. Ook de oppervlakte structuur en diversiteit in kleuren tint zijn bepalend voor de prijs. Zijn tegels allemaal exact hetzelfde dan zijn ze goedkoper dan de met kleur en structuur gevarieerde tegels.

Lees meer over goedkope vloertegels voor de woonkamer

Goedkope vloertegels badkamer

Voor alle vloertegels die u gaat toepasen in uw badkamer zijn een aantal zaken van belang. De tegel moet voldoende antislip zijn. Minimaal R = 9. De antislip waarde staat op onze site bij elke vloertegel vermeld. Dus is het eenvoudig te controleren of de vloertegel ECHT geschikt is voor de badkamer vloer. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een vloertegel met een lagere antislip waarde. U loopt dan wel het risico met aqua-planning een lelijke val te kunnen maken.  

STEENgoedzo...x97 mm Mat 4.jpg

Het is natuurlijk het beste als een vloertegel voor de badkamer dicht van structuur is. Zodat deze geen water opzuigt en eventueel problemen kan gaan veroorzaken op langere termijn. Bij diverse marmersoorten is het water absorbtie vermogen bijzonder laag/klein. Bijvoorbeeld Bianco Carrara heeft een absorbtievermogen van minder dan 0,4 volume procent en is daarom als marmer toch geschikt voor natte ruimten. U kunt om de oppervlakte van het marmer bij douchen niet nat te laten worden impregeren met een daarvoor geschikt product. Volg wel altijd nauwkeurig de voorschriften. Voor meer informatie kunt u ons natuurlijk contacten. Wij adviseren u graag.

Lees meer over goedkope vloertegels voor de badkamer

Goedkope vloertegels keuken

Voor een keukenvloer is de kwaliteit van de vloertegel erg belangrijk. De vloer moet dicht van structuur zijn en geen vuil en vet vast houden of, nog erger,  vocht opzuigen. Een echt dichte vloer is wel zo prettig. U staat en draait veelal op de zelfde plaats. Bij een zwakke vloer ga je dan al snel slijtage zien. Slijtgroep PEI 4 is aan te bevelen voor een echte woon en leefkeuken is slijtgroep PEI 5 nog beter. Dan ontstaan er geen krassen of andere vormen van slijtage. U bent zeker van een mooi blijvende vloer voor de eerst komende 25 jaar. Een harde en dichte vloer is ook eenvoudig te reinigen. Let op dat de vloer niet al te ruw is. Dat is met dweilen erg onhandig. Vloeren zijn met de daarvoor geschikte en bedoelde producten altijd eenvoudig te reinigen. Wilt u meer informatie neem rustig contact met ons op. Wij informeren u graag.

Lees meer over goedkope vloertegels voor de keuken

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Webwinkel Keur

Telefoon: 06 26 035 305

E-mail:   info@steengoedzo.nl

© 2009 - 2022 STEENgoedzo: Voordelig & Snel tegels en natuursteen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel