Goedkope natuursteen tegels

Geen advies verkoop prijzen maar direct de laagste prijs bij STEENGOEDZO. Zoekt u goedkope natuursteen tegels voor badkamer, keuken, woonkamer of terras? Wij hebben ze. Direct leverbaar en super voordelig.

goedkope natuursteen tegels

 

Marmer, graniet, hardsteen en leisteen tegels voor de laagste prijzen in Nederland en België. Wij verkopen 100% kwaliteit en toch goedkope natuursteen tegels voor uw garage, kantoor, werkplaats, restaurant, café, woonkamer, badkamer, keuken of terras.

natuursteen in uw woonkamer

Kan dat, natuursteentegels die zo goedkoop zijn?

STEENGOEDZO verkoopt diverse natuursteen soorten zoals hardsteen, marmer, graniet en leisteen. De steensoorten zijn van zeer goede kwaliteit en toch relatief goedkoop. Dit kan omdat de steenwinning van goede natuursteen betrekkelijk eenvoudig is. Het materiaal dat uit de groeve komt is consistent van kleur en kwaliteit. Hierdoor is er weinig steenverlies door breuk en af te zagen stukken die niet geschikt zijn voor verdere verwerking. Weinig afval dus. 

Grootschalige inkoop natuursteen tegels

Wij doen al jaren zaken met de eigenaars van groeves en steenverwerkende bedrijven. Door u een assortiment van "gewilde" natuursteensoorten aan te bieden kunnen we echt een vuist in de prijs maken. Ook door de lage overhead kosten kunnen we u deze prachtige steensoorten zeer gunstig geprijsd aanbieden. Natuurlijk is de prijs van echt natuursteen hoger dan van fabriek geproduceerde keramische tegels. Maar aanschaf van marmer en hardsteen blijft voor eenieder bereikbaar. Natuursteen gaat generaties lang mee en is daarom een duurzame en verantwoorde investering. Bovendien geeft steen een enorme waarde vermeerdering van uw pand. Natuursteen is Cradle to Cradle en heeft en kleine footprint.

goedkoop in natuursteen, maar wel mooi

Vloertegels en terrastegels in natuursteen

Er zijn heel veel soorten natuursteen. De benaming heeft zijn oorsprong in hoe de steen is ontstaan en gevormd. Graniet is bijvoorbeeld een stollingsgesteente. Vanuit het binnenste van onze aarde omhoog geperst en heel snel afgekoeld, versteend. Hierdoor is deze steensoort meestal erg homogeen van strucuur en kleur. Bovendien heel erg hard en hierdoor geschikt voor heel toepassingen.

Marmer is een omvormingsgesteente. Marmer is ontstaan door de tijd. Kalk en andere mineralen, veelal vanuit zee, zijn langdurig en onder hoge druk samen geperst. Hierdoor veelal een meer gevarieerd oppervlak in kleur en structuur dan graniet.

Leisteen is gelaagde steen. Opgebouwd uit dunne laagjes versteende klei. Hierdoor bij een aantal soorten "eenvoudig" te splijten. Afhankelijk van de specifieke eigenschappen van elke steensoort kan deze zowel binnen en soms ook buiten worden toegepast. Wij geven van elke steensoort op de site een uitgebreide omschrijving van alle eigenschappen en toepassings mogelijkheden.

natuursteen tegels voor buiten

Pallethandel en restpartijen natuursteen tegels, nog goedkoper

Heel veel soorten natuursteen verkopen we uitsluitend per krat. Dit heeft tot gevolg dat weinig kostbare handelingen nodig zijn om uw bestelling gereed te maken voor verzending. We hebben geen breuk, geen restanten. Dat merkt u in de prijs. We hebben ook regelmatig partijen natuursteen. Die partij bieden we dan compleet aan. Bijvoorbeeld 100 m2  leisteen voor euro 2000. U kunt dan geen deel van deze hoeveelheid kopen. Maar u koopt dan wel schitterend materiaal voor een ongelofelijk kleine prijs.

de goedkoopste natuursteen tegels in pallet aanbieding

Direct naar onze Tegel Outlet

Hoe koop je een goede en goedkope natuursteen tegel?

Dat is echt NIET eenvoudig.

Een paar dingen kun je als consument wel zelf zien en bepalen. Maar het blijft toch echt een vak en product voor specialisten. Heel veel  "gewone"  tegelhandelaren zijn door schade en schande afgehaakt. Weigeren nog langer natuursteen te verkopen. Zij zullen dan ook altijd afraden om natuursteen in welke vorm dan ook te kopen. Ze vinden het één grote ramp. Onwetendheid. Onkunde. Helaas het komt vaak voor en doet natuursteen te kort.

Het is een werkelijk prachtig product van moeder natuur, maar je moet natuurlijk wel alle in & outs weten. Je kan niet elke steen zomaar lukraak ergens voor gebruiken. Daarom hebben wij op de site de voor u relevante informatie overzichtelijk ingevuld. Hebt u nog specifieke vragen? Contact u dan onze natuursteen specialist. U krijgt op elke vraag het juiste antwoord, direct.

wit marmer, goedkoop in natuursteen tegels

Voorbeeld is een wandtegel van het Italiaanse Bianco Carrara mat gezoet. Dat ziet er als volgt uit:

Product Omschrijving:

Wandtegel Carrara Marmer Bianco Venato Stock italia wit 305x152x9 mm mat

Tegel geschikt voor:

Badkamer en keuken 

Prijs:

Prijs is per vierkante meter en inclusief 21 procent BTW 

Afname:

Minimaal 20 m2 

Afname kan worden aangevuld met volle dozen

Specificatie:

Verkoop Eenheid: per vierkante meter omschreven met: m2

Soort: wit marmer uit Carrara

Herkomst: Italie

Kwaliteit: goed van kwaliteit wel wat variatie in ondergrond kleur en adering

Toepassing: voor binnen wand

Formaat: 305x152x9 mm

Kantafwerking: gerectificeerd / strak met 0,5 mm facetje

Oppervlakte afwerking: diamant mat gezoet

Slijtgroep: NVT

Hardheid: goed

Vorstbestendig: ja

Antislipwaarde:  R = 6

Verpakking: 16 tegels per doos is 0,75 m2

Pallet: 70 dozen

Gewicht: 28 kg per m2 / 21 kg per doos

Prijs: per vierkante meter inclusief BTW hoog tarief

Levertijd: drie werkdagen na opdracht

Nabehandelen: aanbevolen impregneren met Moller Chemie vlekstop

Onderhoud: stofzuigen, vegen, moppen of dweilen met reinigingsmiddel voor marmer tegels

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Webwinkel Keur

Telefoon: 06 26 035 305

E-mail:   info@steengoedzo.nl

© 2009 - 2024 STEENgoedzo: Voordelig & Snel tegels en natuursteen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel