Restpartij Tegels Aanbieding

Echt goedkoop tegels kopen doet u altijd bij STEENGOEDZO. Koop extra voordelig met onze extra aanbiedingen en restpartijen tegels. Telkens vindt u nieuwe restpartijen en pallets met tegels die echt voor extreem lage prijzen de deur uitgaan. U ontvangt vaak 10-tallen procenten extra korting over onze toch al zeer lage prijzen.

restpartij tegels, direct van fabriek

Hoe komen wij aan restpartijen tegels?

Restpartijen zijn veelal het laatste deel van een productie van een fabriek. Een tegelfabriek in Italië of Spanje "draait" in één productie van een dag ongeveer 40.000 m2 tegels. Na uitlevering van lopende bestellingen blijven er soms een aantal pallets "over". Meestal tussen de 500 en 2000 m2. Deze partijen kopen wij in zijn geheel op. Uiteraard tegen een zeer speciaal tarief en daarna vervoeren we ze met euro-norm 5 vrachtwagens naar Nederland. Kortom, restpartijen ontstaan door het produceren van een grotere hoeveelheid tegels dan er georderd is. Die partijen worden aan preferred buyers aangeboden. Daar zijn wij er al tientallen jaren één van.

De laagste aanbieding in tegels vindt u hier

STEENGOEDZO is altijd gefocust op goede tegels voor zeer lage prijzen, ook in de reguliere collectie. Prijs vinden wij belangrijk. Een super lage prijs is in combinatie met een actueel tegelprogramma en goede service de basis van ons succes. De oorzaak van de lage prijs is de wijze van inkopen, de enorme hoeveelheden die de prijs drukken in aanschafprijs en transportkosten. Online verkopen heeft weinig kosten als effect. Geen dure showroom maar een onverwarmde loods vol met tegels.

restpartijen tegels

Direct naar onze Tegel Outlet

Lage prijzen in tegels voor keuken, woonkamer en badkamer

Zowel vloertegels als wandtegels, in allerlei materialen en afmetingen. Voor elk doel hebben wij regelmatig restpartijen en palletverkopen, het is eenmalig, die afmeting, deze kleur en kwaliteit. Nabestellen is NIET mogelijk. Het Volume / aantal vierkante meters verschilt per partij + pallets en staat op de site ALTIJD duidelijk aangegeven.

Ook terrastegels en tuintegels in onze Tegel Outlet

In alle seizoenen bieden wij terrastegels en tuintegels aan in onze outlet. Maar ook natuurstenen tegels voor binnen en buiten. U kunt dus gerust regelmatig terugkomen op de site van STEENGOEDZO voor nieuwe speciale aanbiedingen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Webwinkel Keur

Telefoon: 06 26 035 305

E-mail:   info@steengoedzo.nl

© 2009 - 2023 STEENgoedzo: Voordelig & Snel tegels en natuursteen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel