Goedkope wandtegels keuken

Echt goedkope wandtegels voor uw keuken vindt u bij STEENGOEDZO. Direct scherp ingekocht bij internationale tegelfabrieken. In 3 dagen afgeleverd bij u thuis.

wandtegels keuken voor winkel

Goedkope wandtegels keuken

Voor elke keukenstijl bieden wij echt goedkope wandtegels. U koopt ze per m2 en wij regelen het transport naar u thuis of bouwplaats. Alle wandtegels zijn normaal gesproken op voorraad en kunnen direct online besteld worden. Op afspraak kunt u ook onze showroom en opslag bezoeken.

Waarom verslaan wij onze concurrenten op prijs?

Niet door inferieure kwaliteit, wel door slim in te kopen en lage overheadkosten. Wij kopen een uitgekiend assortiment in waarbij we direct grote hoeveelheden afnemen. Vele jaren ervaring en een neus voor de beste aanbiedingen.

Tips voor goedkoop wandtegels keuken kopen

STEENGOEDZO heeft vele specifieke wandtegels voor de keuken. Echte wandtegels voor de keuken zijn veelal niet erg groot. De tegel moet echt dicht zijn zodat er geen vet, olie tomaat spetters in trekken. Gemakkelijk te reiningen dus vlak en glad van oppervlak is echt een pré. De voegen zo klein mogelijk houden, dus kies voor een maatvaste tegel. De voegen met Schomburg cristal voeg inwassen. Dit is een schimmelvrije en antibacteriële voeg die zeer fijne korrelstructuur heeft en flexibel blijvend is. 

keukentegels tegen de laagste prijzen

Tips voor schoonmaken wandtegels keuken

Tegels in keuken worden vaak vuil, hoe behandel je deze? Het te gebruiken schoonmaakmiddel hangt af van het type wandtegel dat is toegepast. Voor een keramische wandtegels die glanzend geglazuurd zijn mag u best een behoorlijk agressief schoonmaak middel worden gebruikt. In dit schoonmaakmiddel mogen ook zuren zitten. Controleer dit aan de hand van de verpakking. De pH-waarde moet dan pH 7 zijn of hoger. Voor natuursteen soorten geldt ALTIJD. GEEN zuren in het schoonmaak product. Ammonia of Bleekwater kan dan weer wel omdat dit geen zuren zijn maar basische stoffen. Er zijn bij de drogist overigens volop schoonmaak producten te koop specifiek voor allerlei soorten natuursteen. Zoals voor marmer of leisteen. Voor een uitgebreid advies of meer informatie kunt u ons altijd benaderen. Wij staan u graag te woord.

Voor de duidelijkheid, zo zit het met zuren en basen:

Alle pH-waarden van vloeistoffen van 0 tot 7 noemen we zuur (hoe lager de waarde des te meer zuur). Alle pH-waarden van 7 tot 14 noemen we basisch (hoe hoger de waarde des te meer basisch). Een pH-waarde van 7 is neutraal, dus niet zuur en niet basisch.

 

tegelaanslag tabel

Zure stoffen zijn o.a.:

urinezuur, azijnzuur, melkzuur, vetzuur, cholesterol, koolzuur, fosforzuur

Basische stoffen zijn o.a.:

kaliumbicarbonaat, kaliumcarbonaat, natriumhydroxide, kaliumhydroxide, calciumcarbonaat, magnesiumcarbonaat

Tegel Outlet voor partijen wandtegels keuken

Voor wandtegels specifiek voor de keuken zijn er niet heel vaak partijen en partijtjes. Maar ze zijn er natuurlijk wel. En dan is het ook goed raak. Bizar lage prijzen. Maar OP=OP en WEG=WEG. Nabestellen kan NIET. Profiteer NU!!

Direct naar de Tegel Outlet

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Webwinkel Keur

Telefoon: 06 26 035 305

E-mail:   info@steengoedzo.nl

© 2009 - 2022 STEENgoedzo: Voordelig & Snel tegels en natuursteen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel