Goedkope vloertegels keuken

 

Wij verkopen vloertegels direct voor de laagste actieprijzen. Met lage overheadkosten en een scherpe inkoop zorgen wij echt goedkope vloertegels voor uw keuken. Kies uit keramische tegels of natuursteen tegels.

laagste prijs vloertegels keuken

 

Tips voor het kopen van vloertegels voor uw keuken

Heel veel vloertegels uit ons assortiment kunnen worden toegepast in uw keuken. Op dit moment zijn voor de keukenvloer een aantal producten echt heel populair. Echt marmer in diverse afmetingen. Keramisch parket of houtlook tegels in heel veel afmetingen en kleuren. Visgraat vloeren in houtlook en marmer. Belgisch hardsteen en andere hardsteen soorten zijn al jaren populair. Ook keramische tegels met de uitstraling van hardsteen worden veel besteld. Créme kleur marmer en marmerlook keramiek begint weer meer in trek te komen. Ook Terra Cotta is ook voor bepaalde type keukens nog steeds heel mooi.

Alleen vorstbestendige vloertegels, ook voor uw keuken

Wij verkopen alleen vorstbestendige vloertegels. Dat is voor in de keuken geen noodzaak maar het zijn daardoor wel super sterke tegels, zoals u zult begrijpen. Er zit onderling toch prijsverschil in tegels!? Hoe komt dat? Dit heeft onder andere te maken met de afmeting van de tegel. Hoe groter de afmeting hoe duurder de tegel. Een grotere tegel is moeilijker te produceren. De dikte van het product, en dus de hoeveelheid materie geeft meer transportkosten door een hoger gewicht. Ook de oppervlakte structuur en diversiteit in kleur en tint zijn bepalend voor de prijs. Zijn tegels allemaal exact hetzelfde dan zijn ze automatisch veel goedkoper dan met kleur en structuur gevarieerde keramische vloertegels.

Keukenvloer mag geen vuil of vet vasthouden

Voor een keukenvloer is de kwaliteit van de vloertegel erg belangrijk. De vloertegel moet dicht van structuur zijn en geen vuil en vet vast houden of nog erger opzuigen een echt dichte vloer is wel zo prettig. U staat en draait veelal op de zelfde plaats. Bij een zwakke vloer ga je dan al snel slijtage zien. Slijtgroep PEI 4 is aan te bevelen voor een echte woon en leefkeuken is slijtgroep PEI 5 nog beter. Dan ontstaan er geen krassen of andere vormen van slijtage. U bent zeker van een mooi blijvende vloer voor minimaal de eerst komende 25 jaar. Een harde en dichte vloer is veelal ook eenvoudig te reinigen. Let op dat de vloer niet al te ruw is. Dat is met dweilen erg onhandig. Vloeren zijn met de daarvoor geschikte en bedoelde producten altijd eenvoudig te reinigen. Wilt u meer informatie neem rustig contact met ons op. Wij informeren u graag.

hardsteen vloertegels voor keuken

 

Waarom kunnen wij zo goedkoop vloertegels leveren?

Wij kopen bij de fabrikanten rechtstreeks de tegels in. Wij willen niet alles kunnen leveren, maar we kopen grote hoeveelheden in van de juiste vloertegels. De jarenlange ervaring op inkoopgebied geeft ons richting aan. Wij zijn al tientallen jaren actief in keramische tegels en natuursteen tegels. We hebben veel contacten en weten waar we moeten zijn voor de beste deals om grote hoeveelheden in te kopen vloertegels tegen een super prijs.

Daar plukt u de vruchten van.

We hebben heel erg lage vaste kosten, geen dure showroom maar eenvoudige toonzaal. Ook geen groep verkoopmedewerkers, receptionistes en dergelijke. We zijn geheel op online verkoop ingericht. We sturen u per post gratis samples en staan u graag te woord. Sturen gratis en vrijblijvend een prijs opgave. Maar u bent op afspraak ook zeker welkom in de opslag te Scharendijke. Daar tussen de voorraad staan in onze eenvoudige toonruimte zijn alle tegels uitgestald. Niet alleen de modernste design kleuren, maar ook klassieke tegels die altijd populair blijven zoals terra cotta en leisteen en hardsteen keukenvloeren. Wij maken voor u bij de inkoop een bewuste keuze in het aanbod vloertegels.

Nog goedkoper? Bekijk onze Tegel Outlet

Kijk voor partijtjes vloertegels ook eens in de outlet. Hier zijn altijd wel vloertegels geschikt voor de keuken te koop tegen extreem lage prijzen. Er zit altijd wel iets tussen. Bij de Outlet geldt wel OP=OP. Geen nabestellingen mogelijk. Afname per restpartij, hele partij of per pallet. Daar wijken we niet vanaf. Dat kan ook niet met onze extreem lage bodemprijzen.

Ga direct naar conze Tegel Outlet

Welke vloertegels zijn het beste geschikt voor een keuken?

 

een pallet met vloertegels

De kleur is belangrijk. Voor het onderhoudsgemak is een iets genuanceerd gekleurde vloer wel prettig. Daar zie niet alles op. Echt dicht is belangrijk zodat je geen blijvende vlekken in de vloer krijgt. Bijna al onze vloertegels kunnen op een keukenvloer worden toegepast. Maar de ene soort vloertegel is wel een stuk makkelijker in onderhoud dan de andere. Laat u vrijblijvend adviseren door ons. Koop een dichte en harde vloer met een kleurmix in het oppervlak. Die vloer slijt niet. Houdt geen vuil vast. Makkelijk te reinigen. Door de kleuren wordt je geen slaaf van de vloer. En beleef er het onwaarschijnlijke gemak van voor de aankomende decennia.

per pagina
per pagina

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Webwinkel Keur

Telefoon: 06 26 035 305

E-mail:   info@steengoedzo.nl

© 2009 - 2022 STEENgoedzo: Voordelig & Snel tegels en natuursteen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel