Restpartij vloertegels

Restpartij tegels en extra scherpe aanbiedingen vindt u via onze Tegel Outlet. De laagste prijzen in vloertegels, wandtegels, tuintegels en terrastegels.

Restpartij tegels aanbieding

Echt goedkoop tegels kopen met onze extra aanbiedingen en restpartijen tegels. Telkens vindt u nieuwe partijen en pallets met tegels die echt voor extreem lage prijzen de deur uitgaan. U ontvangt vaak 10-tallen procenten extra korting over onze al zeer lage prijzen.

Hoe komen wij aan restpartijen tegels?

Restpartijen zijn veelal het laatste deel van een productie van een fabriek. Een tegelfabriek in Italië of Spanje "draait" in één productie van één dag ongeveer 40.000 m2 tegels. Na uitlevering van lopende bestellingen blijft er soms een aantal pallets "over". Meestal tussen de 500 m2 en 2000 m2. Deze partijen kopen wij in zijn geheel op. Uiteraard tegen een zeer speciaal tarief en vervoeren ze met euro-norm 5 vrachtwagens naar Nederland. Kortom, restpartijen ontstaan door het produceren van een grotere hoeveelheid tegels dan er georderd is. Die partijen worden aan preferred buyers aangeboden. Daar zijn wij al tientallen jaren er één van.

restpartijen vloertegels

De laagste aanbieding in tegels vindt u hier

STEENGOEDZO is altijd gefocust op top kwaliteit vloertegels voor zeer lage prijzen, ook bij de rest-partijen. Prijs vinden wij belangrijk. Een super lage prijs in combinatie met een goede kwaliteit. Mooie partijen, direct uit eigen voorraad leverbaar en goede service is de basis van ons succes. De oorzaak van de lage prijs is de wijze van inkopen, de enorme hoeveelheden die de prijs drukken in aanschafprijs en transportkosten. Online verkopen heeft weinig kosten als effect. Geen dure showroom maar een onverwarmde loods vol met tegels. Daar profiteert u van.

Direct naar onze Tegel Outlet

Lage prijzen in tegels voor keuken, woonkamer en badkamer

Zowel vloertegels als wandtegels, in allerlei materialen. Voor elk doel hebben wij regelmatig restpartijen en palletverkopen, dan wel in die kleur en kwaliteit. Nabestellen is niet mogelijk. Het volume, beschikbaar aantal m2, verschilt per partij + pallets

Ook terrastegels en tuintegels in onze Tegel Outlet

In alle seizoenen bieden wij terrastegels en tuintegels in onze outlet. Ook natuurstenen tegels voor binnen en buiten. Regelmatig terugkomen voor speciale aanbiedingen.

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Webwinkel Keur

Telefoon: 06 26 035 305

E-mail:   info@steengoedzo.nl

© 2009 - 2022 STEENgoedzo: Voordelig & Snel tegels en natuursteen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel