Vloertegels aanbieding

STEENGOEDZO heeft een groot aanbod vloertegels die allemaal direct tegen actieprijzen worden verkocht. Nog goedkoper? Dat kan. Wij hebben altijd vloertegels in de aanbieding via onze TegelOutlet.

vloertegels aanbieding

Vloertegels voor actieprijzen

Bij STEENGOEDZO betaalt u altijd de laagst mogelijke prijs. U ziet ook direct uw korting ten opzichte van de normale winkelprijs. Alle tegels worden verkocht voor super lage aanbiedingsprijzen. STEENGOEDZO heeft een extreem lage overhead. Geen winkel op A-locatie. Geen verwarmde winkel waar de hele dag het licht en de kachel brand en er een dure verkoper op een klant zit te wachten.

Online verkopen, lage prijzen vloertegels!

Wij verkopen online via de website. Daar staat alle relevante informatie per product op vermeld. Wilt u meer weten, neem contact met ons op en we geven u direct antwoord op al uw vragen over tegels. U kunt ons ook zeker bezoeken. Op afspraak bent u van harte welkom in onze opslagloods met eenvoudige toonruimte in Scharendijke. Reclame maken doen we wel maar alleen via de bekende sites zoals Marktplaats. Maar geen dure advertentiecampagnes. U bent onze reclame.

vloertegels badkamer, ook de laagste prijs

Outlet aanbiedingen vloertegels

Super aanbiedingen in onze Tegel Outlet. Veel vloertegels met afname per pallet of hele partij. En af en toe kleine rest partijtjes. De Outlet werkt simpel. U koopt altijd een complete partij of een restpartijtje of een volle pallet. De  volle pallets worden aangeboden uitsluitend per pallet waarvan er maar een beperkt aantal van beschikbaar zijn. OP is ook echt OP. 

Direct naar onze Tegel Outlet

Aanbiedingen vloertegels badkamer, woonkamer en keuken

Tegels hebben wij voor elke ruimte van terras tot kantoor en woonkamer. Keuken of serre. Toilet of hal. Wij zijn de goedkoopste vloertegelspecialist. Kijk en vergelijk gerust. Wij leveren TOP kwaliteit als standaard. Zijn er partijen van een iets minder goede kwaliteit wordt dat ALTIJD overduidelijk aangegeven op onze site. Al onze proucten komen van fatsoenlijke bedrijven. GEEN kinderarbeid of slechte arbeids omstandigheden. Gecertificeerde bedrijven zijn onze leveranciers. Dat vinden we belangrijk.

Ook sterk in vloertegels van natuursteen

We hebben diverse soorten natuursteen in ons leverings gamma. Veel marmer maar ook graniet leisteen en hardsteen. Natuursteen in een geschenk van moeder natuur. Heeft als voordeel dat het niet hoeft worden geproduceerd. Is dus een kleine belasting op het milieu. Ook al omdat het bijna eeuwig meegaat. U hoeft een natuursteen vloer NOOIT meer te vervangen. Die gaat mensenlevens lang mee. Het is dus ongelofelijk duurzaam.

Duurzaam + betaalbaar

Maar bovendien zijn de soorten natuursteen die wij u aanbieden verrassend betaalbaar. Meer dan tachtig procent van onze steen komt uit Europa en wordt in grote partijen vervoerd met vrachtwagens die minimaal voldoen aan Euro-norm 5. Bovendien is natuursteen een Cradle-to-Cradle product. Honderd procent recyclebaar. Buiten dien ook zeer geschikt om in combinatie met vloerverwarming u een aangenaam en comfortabel woongenot te geven. Een natuursteenvloer maakt je gelukkig. Geeft wamte en geborgenheid. Een echt Feel Good product.

 

per pagina
per pagina

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Webwinkel Keur

Telefoon: 06 26 035 305

E-mail:   info@steengoedzo.nl

© 2009 - 2022 STEENgoedzo: Voordelig & Snel tegels en natuursteen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel