Goedkope tegels kopen

Goedkope tegels kopen – Hoe doe je dat?

Wij van STEENGOEDZO verkopen tegels waarbij kwaliteit en prijs de belangrijkste elementen zijn. Hoe koop je nu goedkope tegels in die toch van een goede kwaliteit zijn? Dat is de uitdaging voor u als eindgebruiker, maar ook wij als inkoop groothandel kennen die uitdaging. 

goedkope tegels kopen direct van de pallet

 

Goedkope tegels kopen begint met wat en waar..

Er is een enorme keus aan tegels in afmeting, kleur, structuur en kwaliteit. Voor ons is het belangrijk om te begrijpen en aan te voelen wat uw wensen zijn. Wij weten inmiddels wel waar we de beste deals kunnen maken. We zijn al meer dan 20 jaar actief in deze branche. STEENGOEDZO koopt tegels rechtstreeks bij de specialisten, de tegelproducenten en fabrikanten over heel de wereld.  Veel marmer en keramische tegels kopen wij in Europeese landen als Italië, Spanje, Frankrijk, Portugal. Maar ook in India, Brazilië en Turkije.

Koop goedkope tegels altijd bij een echte specialist

Kopen bij de specialist. Dat geldt natuurlijk ook voor u als klant: Goedkope tegels bestel je niet in een bouwmarkt zoals de Karwei, Praxis of Gamma. Je koopt ze ook niet bij een algemene bouwmaterialenhandel, maar bij een echte tegelspecialist. Er is overigens binnen deze groep tegelspecialisten een groot onderscheid. De ene specialist verkoopt vooral op trends, merken en imago. De andere tegelspecialist meer op prijs. STEENGOEDZO verkoopt uit eigen voorraad en biedt een beperkt maar zeer actueel assortiment tegels met hoge kwaliteit. Bovendien altijd voor een super scherpe prijs.

online tegels kopen, goedkoop tegels leggen

Offline of online tegels kopen?

De vaste kosten van STEENGOEDZO zijn een stuk lager dan van de "gewone" retail winkelier. Wij werken als groothandel en hebben geen luxe showroom, geen receptie, geen dure verkopers, geen winkel op een kostbare A-locatie. Onze opzet is Back to Basics: Inkoop – opslag – verkoop.  De goedkope wijze van verkoop via onze webwinkel, met overigens heel veel gedetailleerde informatie over elk product, levert u heel veel voordeel op. Wilt u nog meer weten of heeft u specifieke zaken waar u meer uitleg over wilt? Wij beantwoorden, per e-mail of telefonisch altijd deskundig en snel uw vragen. Online zijn wij zeker ook kostenbewust: Geen dure online campagnes. Wij geloven meer in mond-op-mondreclame. Daarnaast bieden we een heldere en overzichtelijk goed vindbare website. Uw reviews zijn onze reclameborden.

Magazijn tegels

Wanneer u wilt komen kijken naar onze producten dan kan dat, maar verwacht geen tegelpaleis. Een bedrijfsloods met onze voorraad en een eenvoudige toonruimte van STEENGOEDZO in Scharendijke, provincie Zeeland. U kunt alle tegels zien, voelen, vasthouden en in het daglicht neerleggen. U kunt tegels beetpakken en de voorraad zien staan. Ook is het mogelijk om een tegel uit de partij gratis meenemen om thuis te kijken of het echt staat in de te betegelen ruimte.

STEENGOEDZO is er voor U. Dé tegel en marmer specialist uit Zeeland.

Gastvrijheid van Steengoedzo

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Webwinkel Keur

Telefoon: 06 26 035 305

E-mail:   info@steengoedzo.nl

© 2009 - 2023 STEENgoedzo: Voordelig & Snel tegels en natuursteen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel